Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A görögdinnye piros húsát kockákra vágtam, a bresaolát csíkokra. A feta nálam kecskesajtból készült, és eleve fűszeres olajba volt pácolva. A rukkolára rádobtam a dinnyét, a bresaolát és a leszűrt feta kockákat. Az egészet meglocsoltam a feta páclevével és fehér balzsamecettel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ne ijedjetek meg, a dinnye működik sós változatban is. Ebédre, vacsorára egyaránt kiváló fogás. Diétázóknak is ajánlom!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.22 07:14
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
görögdinnye piros, bresaolát csíkokra, feta nálam, rukkolára rádobtam, leszűrt feta, egészet meglocsoltam, feta páclevével, dinnye működik, balzsamecettel, kecskesajtból, meglocsoltam, Diétázóknak, balzsamecet, görögdinnye, változatban, görögdinnye, borsmustár, páclevével, bresaolát, olívaolaj, szárított, vacsorára, bresaolát, rukkolára, ijedjetek, kockákat, fűszeres, rádobtam, csíkokra, kockákra, evőkanál, bresaola, evőkanál, egyaránt, görögdinnye, rukkola néven borsmustár, feta, evőkanál olívaolaj, evőkanál fehér balzsamecet,
|
|
|
|
|